Universitas Fidelissima Kft. honlapja

Szállás

64_20150930_104036

SOPRON:

 

Szállásfoglalás Telefon: 06-99-518-238

Hazánk egyik legszebb üdülőhelye Sopron, melynek varázsát a történelmi belváros, valamint a Soproni hegység erdő – és növényvilága, a csend és a tiszta levegő adja. Vonzerőt jelent Fertő tó és a Fertő-Hansági Nemzeti Park egyedülállóan gazdag állat – és növényvilága, valamint a határ közelsége, a régi magyar területek váraival, kastélyaival.

Sopronban három épületegyüttesben különböző színvonalú szállást biztosítunk a városba érkező Kedves Vendégeinknek, az egyedi egyágyas elhelyezéstől a családok, csoportok, iskolai osztályok, konferenciák számára is megfelelő, 2-3 ágyas apartman jellegű szobákig.

Soproni szálláshelyeink:
·    Ady Endre úti Diákhotel
·    Baross úti Diákhotel
·    Ferenczy János úti Kollégium

Az Ady Endre úti Diákhotel egyedisége abban rejlik, hogy az Egyetem Botanikus kertje mellett található. A Botanikus kertbe ingyenes a belépés. Növényállománya sétaútjai lélegzetelállítóak. A kert kiváló lehetőséget biztosít a rekreációnak az ide látogató turisták számára. A Botanikus kert mellett található a Ligneum NymE Látogatóközpont, komplex tudományos-turisztikai létesítmény a soproni campus területén.

Kóstolja meg “Sopron ízeit” a Diákhotel megújult éttermében! Étlapunkon a magyar és nemzetközi specialitások mellett tájjellegű ételeket is megkóstolhatják, a legjobb soproni borászatok boraival ismerkedhetnek. A hangulatosan berendezett étteremben szállóvendégeinknek reggelit szolgálunk fel. Kedvezményes csomagajánlataink keretén belül vendégeinknek félpanziós szolgáltatás biztosítunk.

A diákhotelben egész évben 41 apartman jellegű férőhelyünk van két-, három-, négy-, öt-és hatágyas szobákban. Július és augusztus hónapban több száz férőhelyünk elérhető vegyesen közfolyosós vizesblokkos és apartman jellegű szobákban. Ebben a két hónapban hosszabb távra érkező vendégeket is tudunk fogadni kedvezményes áron.
Épületünkben mozgássérült vendégek számára is biztosítunk elhelyezést.

A Baross úti diákhotel csupán 5 perc sétára található az Ady Endre úti Kollégiumtól és az országos hírű Erzsébet-kerttől. Az első épületet, 2000. szeptemberében avatták fel. Az épület új szárnnyal bővült 2007-ben.
A Diákhotelben egész évben 45 apartman jellegű férőhelyünk van főleg kétágyas szobában. Július és augusztus hónapban több száz férőhelyünk elérhető vegyesen közfolyosós vizesblokkos és apartman jellegű szobákban.

 

SZOMBATHELY:

Az ELTE SEK Pável Ágoston Kollégiumai különböző típusú és komfortfokozatú szálláslehetőséget kínálnak a belvárosban, rövid és hosszú távra egyaránt.

Szálláshelyeink:

  • Magyar utcai épület (Pável Ágoston Kollégium I.)
  • Ady téri épület (Pável Ágoston Kollégium II.)
  • Deák utcai épület (Pável Ágoston Kollégium III.)

A Magyar utcai épületben egyaránt találhatók apartman jellegű szobák, komplett lakások, valamint egy egész emeletnyi diákszoba is várja a levelezős hallgatókat, kirándulókat, olcsó lakhatási lehetőséget kereső vendégeket. A tanév ideje alatt is el tudunk helyezni nagyobb létszámú csoportokat is, akár 80 főig. A férőhelyek további 3 emelettel bővülnek a nyári időszakban, melyek közül egyet a 2015/16-os tanévben teljes körűen (padlózat, szerelvények, bútorok cseréje is) felújítottunk.

Az Ady téri épületünkben zömében 3 férőhelyes diákszobák állnak az érdeklődők rendelkezésére. A tanév ideje alatt korlátozottan tudunk vendégeket fogadni, viszont a nyári időszakban 320 fő elhelyezésére van lehetőség. Ez az épületünk nagy népszerűségnek örvend a különböző nagy létszámú, országos és nemzetközi rendezvények szervezőinek körében.

A Deák utcai épületünk Szombathely belvárosában, de csendes helyen, zöld környezetben helyezkedik el, egy óvoda és egy középiskola szomszédságában. Az épületben minden szobánk kétágyas és privát fürdővel rendelkezik. Az udvaron privát parkoló, valamint az épület földszintjén közös TV-vel felszerelt társalgó is a vendégek rendelkezésére áll. Az egyik szállásportál szerint ez a legjobb ár-érték arányú szállás Szombathelyen!

Étkezési lehetőségek: A napi háromszori étkezést biztosító menza közvetlenül a kollégium épülete mellett, élelmiszerbolt 150 méterre, több étterem pedig Szombathely központjában található.

Szállásfoglalás, érdeklődés: