UNIVERSITAS FIDELISSIMA KFT.

Szállás

64_20150930_104036

 

Egyetemi diákhotelekben történő szállásfoglaláshoz hívja az alábbi számot, vagy használja az alábbi linket!

Tel.: +36 99/518-238

Szállásfoglalás, érdeklődés

Hazánk egyik legszebb üdülőhelye Sopron, melynek varázsát a történelmi belváros, valamint a Soproni hegység erdő – és növényvilága, a csend és a tiszta levegő adja. Vonzerőt jelent Fertő tó és a Fertő-Hansági Nemzeti Park egyedülállóan gazdag állat – és növényvilága, valamint a határ közelsége, a régi magyar területek váraival, kastélyaival.

Sopronban három épületegyüttesben különböző színvonalú szállást biztosítunk a városba érkező Kedves Vendégeinknek, az egyedi egyágyas elhelyezéstől a családok, csoportok, iskolai osztályok, konferenciák számára is megfelelő, 2-3 ágyas apartman jellegű szobákig.

Soproni szálláshelyeink:
·    Ady Endre úti Diákhotel
·    Baross úti Diákhotel
·    Ferenczy János úti Kollégium

Az Ady Endre úti Diákhotel egyedisége abban rejlik, hogy az Egyetem Botanikus kertje mellett található. A Botanikus kertbe ingyenes a belépés. Növényállománya sétaútjai lélegzetelállítóak. A kert kiváló lehetőséget biztosít a rekreációnak az ide látogató turisták számára. A Botanikus kert mellett található a Ligneum NymE Látogatóközpont, komplex tudományos-turisztikai létesítmény a soproni campus területén.

Kóstolja meg “Sopron ízeit” a Diákhotel megújult éttermében! Étlapunkon a magyar és nemzetközi specialitások mellett tájjellegű ételeket is megkóstolhatják, a legjobb soproni borászatok boraival ismerkedhetnek. A hangulatosan berendezett étteremben szállóvendégeinknek reggelit szolgálunk fel. Kedvezményes csomagajánlataink keretén belül vendégeinknek félpanziós szolgáltatás biztosítunk.

A diákhotelben egész évben 41 apartman jellegű férőhelyünk van két-, három-, négy-, öt-és hatágyas szobákban. Július és augusztus hónapban több száz férőhelyünk elérhető vegyesen közfolyosós vizesblokkos és apartman jellegű szobákban. Ebben a két hónapban hosszabb távra érkező vendégeket is tudunk fogadni kedvezményes áron.
Épületünkben mozgássérült vendégek számára is biztosítunk elhelyezést.

A Baross úti diákhotel csupán 5 perc sétára található az Ady Endre úti Kollégiumtól és az országos hírű Erzsébet-kerttől. Az első épületet, 2000. szeptemberében avatták fel. Az épület új szárnnyal bővült 2007-ben.
A Diákhotelben egész évben 45 apartman jellegű férőhelyünk van főleg kétágyas szobában. Július és augusztus hónapban több száz férőhelyünk elérhető vegyesen közfolyosós vizesblokkos és apartman jellegű szobákban.