UNIVERSITAS FIDELISSIMA KFT.

Kollégiumi Bizottsági pályázat felhívás

Kollégiumi Bizottsági pályázat felhívás

Tisztelt Kollégisták!

A leköszönő Kollégium Bizottság pályázatot hirdet a 2022/23-as tanév Kollégiumi Bizottsági (KB) tagságra, melyre a BPK, EMK, FMK, és LKK hallgatóinak jelentkezését várjuk. Csak kollégisták pályázhatnak. A KB tagság pályázat útján nyerhető el, a mandátum egy évre szól.

A KB hatásköre, feladatai:
A KB a kollégiumi felvételi ügyekben első fokon döntéshozó testület, a kollégiumi hallgatók érdekképviseleti szervezete. A KB költségvetés és éves programterv alapján szervezi a kollégisták programjait.
Feladatai közé tartozik még a hallgatói javaslatok és problémák kezelése, a közösségi élet segítése, a be-és kiköltöztetésben való részvétel. A KB heti rendszerességgel ülésezik. Munkáját a Kollégiumi Ügyrendben foglaltak szerint, a felsőoktatási törvény és a hozzá kapcsolódó rendeletek figyelembevételével végzi.

A KB tagok térítésmentesen végzik a munkájukat. A sikeres pályázók alanyi jogon kollégiumi elhelyezést kapnak a 2022/23-as tanévre.

Pályáztatok benyújtási határideje: 2022.06.27.
A pályázatokat e-mailen, a bali.laszlo@uni-sopron.hu címre kérjük leadni. A fényképes és aláírt pályázatoknak tartalmazniuk kell egy önéletrajzot és egy rövid motivációs levelet.

A pályázatokat az RK recepció melletti, a VUK aulában és a BPK porta mellett elhelyezett hirdetőtáblákon ismerhetik majd meg a hallgatók. A KB tagjait a kollégista hallgatók a jelölő lista alapján titkos szavazással választják, 2022.05.30-06.03 között.

Üdvözlettel:
Horváth Fruzsina
KB elnök

Bali László
kollégiumigazgató

2022.05.23.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.