UNIVERSITAS FIDELISSIMA KFT.

Kollégiumi Bizottsági pályázat 2023/24

Kollégiumi Bizottsági pályázat 2023/24

Tisztelt Kollégisták!

A Kollégiumi Gondnokság pályázatot hirdet a 2023/24-es tanév Kollégiumi Bizottsági (KB) tagságra, melyre a BPK, EMK, FMK, és LKK hallgatóinak jelentkezését várjuk. Csak kollégisták pályázhatnak. A KB tagság pályázat útján nyerhető el, a mandátum egy tanévre szól. A KB felállásához karonként legalább 2 db pályázat leadása szükséges.

A KB hatásköre, feladatai:
A KB a kollégiumi felvételi ügyekben első fokon döntéshozó testület, a kollégiumi hallgatók érdekképviseleti szervezete. A KB költségvetés és éves programterv alapján szervezi a kollégisták programjait.
Feladatai közé tartozik még a hallgatói javaslatok és problémák kezelése, a közösségi élet segítése, a be-és kiköltöztetésben való részvétel. A KB heti rendszerességgel ülésezik. Munkáját a Kollégiumi Ügyrendben foglaltak szerint, a felsőoktatási törvény és a hozzá kapcsolódó rendeletek figyelembevételével végzi.

A KB tagok térítésmentesen végzik a munkájukat. A sikeres pályázók alanyi jogon kollégiumi elhelyezést kapnak a 2023/24-as tanévre.

Pályáztatok benyújtási határideje: 2023.05.14.
A pályázatokat e-mailen, a bali.laszlo@uni-sopron.hu címre kérjük leadni. A fényképes és aláírt pályázatoknak tartalmazniuk kell egy önéletrajzot és egy rövid motivációs levelet.

A pályázatokat az RK recepció melletti, a VUK aulában és a BPK porta mellett elhelyezett hirdetőtáblákon ismerhetik majd meg a hallgatók. A KB tagjait a kollégista hallgatók a jelölő lista alapján titkos szavazással választják.

Dr. Bali László
kollégiumigazgató

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.